Heeft u een vraag?

Contact

Tuinafsluiting op professionele wijze laten plaatsen
Bespaar tijd, moeite en kosten dankzij onze kenners!

Bent u op zoek naar een relatief goedkope tuinafsluiting die bij elke omgeving past? Dan is de tuinafsluiting in draad van Klinkerwerken Jacobs uit Antwerpen dé ideale oplossing.

Gebruiksvriendelijke materiaalsoort

Een tuinafsluiting in draad is bijzonder licht en kan snel geplaatst worden door onze vakmannen. Naast de standaard draadafsluiting kunt u kiezen voor draadpanelen of een afsluiting met een bovenbuis. Onze vriendelijke professionals adviseren u graag over de mogelijkheden. Afhankelijk van uw noden en budget, vinden we samen vast en zeker de ideale oplossing.

Welke beschutting u ook verkiest, u kunt gegarandeerd rekenen op een uiterst gedetailleerde werkwijze. Wij werken uw klus pijlsnel tot in de puntjes af.

Permanent bereikbaar voor iedereen

Zowel particulieren als ondernemers kunnen tuinafsluiting laten plaatsen regio Antwerpen door Klinkerwerken Jacobs. Alle klanten profiteren van een uiterst kwalitatieve dienstverlening. U kunt ons permanent bereiken via telefoon of deze website. Wij volgen uw vraag nauwkeurig op en komen zo snel mogelijk bij u langs.

Interesse? Contacteer ons dan snel om uw tuinafsluiting in draad perfect te laten plaatsen! Ook voor de aanleg van opritten, terrassen en kunstgras kunt u op ons een beroep doen.

Klinkerwerken Jacobs

Rozenlaan 39
2480 - Dessel


Tel.: 014 96 00 87014 96 00 87

BTW BE 0719.355.859

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Klantvriendelijke service
  • Advies op maat